Продажба на имот без комисионна

Защо да изберете нас

Защото това е най-точното място да оферирате или закупите Вашия имот, ако:

                       

♠    Ви е омръзнало от празни обещания на агенции,

♠    силно желаете да се свържете директно с Вашия купувач/ продавач, без да платите стотинка комисионна?

♠    се притеснявате, че нищо не Ви е ясно за Вашата сделка

♠     не искате да губите повече време за банки и тягостни Интернет проучвания,

Да, Вие сте на точното място, ♥ ♥ там където съдбата Ви среща с нас!

ВЪЗПОЛЗВАЙКИ СЕ ОТ:

♠  концентрираната на едно място информация (https://imoti-direct.com/category/plateni-uslugi/patevoditel)  

                                               и

♠  експертните услуги на нашите партньори,

Вие ще постигнете това, което най-силно желаете!

            _____________________________________________________________________________________________________

            _____________________________________________________________________________________________________

         ЗА ВАС ПРОДАВАЧИ, ПРЕДЛАГАМЕ:

      ♣    Да оферирате Вашия/ те имот/и  на цени само от 0.21 лв. до 2.00 лв. на ден,

      ♣     Да оферирате не само имоти в България, но и имоти във всички страни по света,

      ♣     Вашите имоти да бъдат видяни и разпознати на 80 езика от потребители на целия свят (приложение, в горната лента на начална страница),

      ♣    Да споделим безплатно Вашите оферти във Facebook, Linkedin и Twitter, най-посещаваните социални мрежи

      ♣     Да осъществим директна връзка между Вас и Вашия потенциален купувач, чрез специална контактна форма, без публикуване на личните Ви данни и координати.

      ♣     Да получите  специално генериран QR code към всеки офериран имот, който можете да разпечатате, изпратите на електронен адрес или да споделите в Интернет. Чрез QR приложение, Вашата оферта става моментално достъпна за страни от целия свят, без да е необходима друга информация.

          Да осъществите  плащанe на абонаментния си план  напълно безопасно, чрез най-разпространената в света платежна система Pay Pal.

      ♣     Да рекламирате чрез банери в нашето  рекламно пространство. (Уведомете ни за това си намерение, ето тук: Контакти)

      ♣     Да използвате своята рекламна брошура, която ще намерите към всяка обява - една интересна иновация на нашия сайт. Ние Ви я предоставяме безплатно, а Вие я разпространявате, както желаете и по удобен за Вас начин. 

       ♣     Да се възползвате от практическите и административно-юридически съвети чрез нашия "Пътеводител на покупко-продажбата" и специалното меню за Необходими документи.

            Да научите реалната цена на имота си, реализирана от наложени  експерт-оценители в тази област. Те са част от трите най-големи лицензирани компании в България. Сертифицирани са както за оценки както на недвижими имоти, така и за машини и съоръжения, търговски предприятия, земеделски земи, права на интелектуалната и индустриалната собственост.

            И ако все пак предпочитате да се доверите на брокерите  от агенциите за недвижими имоти, пишете ни ето тук: Контакти. Ние ще Ви свържем с нашите доверени партньори, които обслужват клиенти от цялата страна. 

             _________________________________________________________________________________________________________

             _________________________________________________________________________________________________________

         А ЗА ВАС, КУПУВАЧИ ПРЕДЛАГАМЕ:

    Да избирате безплатно имота, който търсите.

         ♠     Да получавате известия на Ваш е-мейл адрес за имоти, с подобни характеристики на тези, които сте харесали и отбелязали като любими (♥ ), 

         ♠     Да превеждате съдържанието на сайта, включително това за Вашите имоти, на 80 езика (приложение, в горната лента на начална страница-отнася се за за потребители от чужбина),

         ♠     Да се свържете директно с кредитни експерти, в случай че не разполагате с достатъчно финансови средства за Вашата покупка. Като служители на необвързан банков посредник, ще Ви помогнат да изберете и то безплатно най-доброто предложение на банковия пазар и ще бъдат с Вас до пълното Ви финансиране от банките-партньори, ето тук: Професионални кредитни консултации.

         За повече информация посетете:(Как работим ние§ Цени)

 

              Да се обърнете към опитен специалист, който ще калкулира всички основни и допълнителни разходи по покупката на Вашия имот. Така ще предвидите необходимите Ви  за всеки етап финанси от Вашата сделка. Ще Ви бъде разяснено и какви средства ще спестите, ако използвате услугите от нашият портал. За да сте напълно удовлетворени, ще получите още една услуга - проверка на собствеността на имота, от който се интересувате.

 

      Внимание: Услугата се предлага под формата на финансов разчет, който ще получите във Вашия профил, след като влезете (вж. тук: Финансова консултация),

       За повече информация посетете: (Как работим ние § Цени)

         ♠     Да гарантирате бъдещото спокойствие и сигурност на Вашите имоти и кредитни сделки, с директен достъп до една от водещите  застрахователни компании в областта на имотното застраховане, ето тукЗастраховки Имот/ Живот

           За повече информация посетете: (Как работим ние/ Цени) 

         ♠     В случай, че желаете да се убедите в реалността на цената на предлагания Ви имот, ще можете да се свържете с нашите партньори експерт-оценители, ето тук: Оценка на недвижими имоти. Като част от трите най-големи лицензирани компании в България, те са сертифицирани за оценки на недвижими имоти от всякакъв тип.

За повече информация посетете: (Как работим ние/Цени)

 ♠      Имате намерение  да се свържете със специалисти, които ще направят Вашия дом най-красивото и удобно място? Само ни пишете тук: https://imoti-direct.com/kontakti/ и ще получите обаждане и оферта от наш изпитан партньор в следните области: 

        • без профилно остъкляване на Вашия балкон, 

И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО!

       ♦     При нас ще намерите ценни практическите и административно-юридически съвети за разнообразния процес на покупко-продажбата https://imoti-direct.com/pra-saveti/.

       ♦     Ще научите за необходимите документи при всяка конкретна сделка.

       ♦     Ще имате възможността да поръчате готови формуляри https://imoti-direct.com/formulyari-spisk/ с личните Ви данни, далеч от агенции или адвокатски кантори.

        Без да пледираме за пълна всеобхватност (поради голямото разнообразие на практически вариации), ние се стремим да осветлим пътя, по който ще преминете от търсенето, договарянето и закупуването на предпочитания имот, до узаконяването на новата собственост. Ще Ви посочим евентуалните рискове, които най-често се появяват в процеса на договарянето и след това. Но, ако все пак Вашият случай представлява заплетен казус, искрено Ви препоръчваме да не се лишавате от услугите на опитен адвокат.

       ♠     И ако все пак предпочитате да се доверите на брокерите  от агенциите за недвижими имоти, пишете ни ето тук: Контакти. Ние ще

Ви свържем с нашите доверени партньори, които обслужват клиенти от цялата страна.

           ________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________

 

      ПРОДАВАЧИ,

      УЛЕСНЯВАЙКИ КУПУВАЧА, НИЕ ЗНАЧИТЕЛНО УВЕЛИЧАВАМЕ ШАНСА ВИ ЗА УСПЕХ !

      Изгодните и лесни продажби са достатъчен и не единствен мотив, за да публикувате Вашите имоти тук!

            ________________________________________________________________________________________________________

            ________________________________________________________________________________________________________

!!!! Услугите са валидни и за клиенти, които не се интересуват от сделки с имоти, осъществени с помощта на нашия портал.      

Преди да станете наш клиент, моля, регистрирайте се тук: Вход

                         а за да се запознаете по-подробно с начина на опериране в портала, посетете ето тук: (Как работим ние § Цени)

 

Коментари

  1. Администратор

    Драги потребители,

    бихте могли да изразявате Вашите впечатления и препоръки под формата на коментар или да ни пишете директно на контактната форма ето тук, .Ниe активно се стремим към непрекъснато подобряване възможностите на сайта във Ваша полза.

Вашият коментар