За Вас купувачи предлагаме

    Да избирате безплатно имота, който търсите.

         ♠     Да получавате известия на Ваш е-мейл адрес за имоти, с подобни характеристики на тези, които сте харесали и отбелязали като любими (♥), 

         ♠     Да превеждате съдържанието на сайта, включително това на всички имоти, на 80 езика (приложение, в горната лента на начална страница-отнася се за потребители от чужбина),

         ♠     Да се свържете директно с кредитни експерти, в случай че не разполагате с достатъчно финансови средства за Вашата покупка. Като служители на необвързан банков посредник, ще Ви помогнат да изберете и то безплатно най-доброто предложение на банковия пазар и ще бъдат с Вас до пълното Ви финансиране от банките-партньори, ето тук: Професионални кредитни консултации.

         За повече информация посетете:(Как работим ние§ Цени)

 

              Да се обърнете към опитен специалист, който да калкулира всички основни и допълнителни разходи по покупката на Вашия имот. Така ще предвидите необходимите Ви  за всеки етап финанси от Вашата сделка. Ще Ви бъде разяснено и какви средства ще спестите, ако използвате услугите от нашият портал.

          ♠.       За да сте напълно удовлетворени, ще получите още една услуга – проверка собствеността на имота, от който се интересувате.

Ще Ви бъде предоставен официален документ за истинския собственик. Така ще сте много по-спокойни  при закупуване на имота. Ще бъдат избегнати евентуално замислени злоупотреби.

 

      Внимание: Услугата се предлага под формата на финансов разчет, който ще получите във Вашия профил, след като влезете (вж. тук: Финансова консултация),

       За повече информация посетете: (Как работим ние § Цени)

         ♠     Да гарантирате бъдещото спокойствие и сигурност на Вашите имоти и кредитни сделки, с директен достъп до една от водещите  застрахователни компании в областта на имотното застраховане, ето тукЗастраховки Имот/ Живот

           За повече информация посетете: (Как работим ние/ Цени) 

         ♠     В случай, че желаете да се убедите в реалността на цената на предлагания Ви имот, ще можете да се свържете с нашите партньори експерт-оценители, ето тук: Оценка на недвижими имоти. Като част от трите най-големи лицензирани компании в България, те са сертифицирани за оценки на недвижими имоти от всякакъв тип.

За повече информация посетете: (Как работим ние/Цени)

 ♠      Имате намерение  да се свържете със специалисти, които ще направят Вашия дом най-красивото и удобно място? Само ни пишете тук: https://imoti-direct.com/kontakti/ и ще получите обаждане и оферта от наш изпитан партньор в следните области:

                     – ремонт и поддръжка след закупуване (отнася се за Старозагорски регион, вкл. Казанлък и селата),

–  профилно и безпрофилно остъкляване на балкони и тераси ( важи за София и региона).