Продавам къща в с. Полковник Серафимово, обл. Смолянска

150,000.00 lv.
Цената е в евро

Продавам обновена къща в с. Полковник Серафимово. Селото е разположено на 13 км. от Смолян – посока югоизток, по пътя за Рудозем. Известно с историческата местност връх „Средногорец“ – наречен Родопската Шипка, където е издигнат паметник овековечаващ героизма на участващите в Балканската война и  носи името на великия пълководец полк. Владимир Серафимов. През последните години селото  се населява от хора с различни националности: българи, англичани, руснаци, италианци и др.

Къщата се намира в близост до центъра и е лесно достъпна за автомобил. Разполага с 4 броя уютни стаи на два етажа, с тераса и общо 10 легла.

Двора е пригоден кът за прекрасна почивка през всички сезони на годината, с наличие на барбекю, цветна градина и езерце с риба.

Наличие на парцел за земеделски посеви на ниво, по-ниско от цветната градина.

 

За информация: GSM: 0899381605, e-mail: evnista@abv.bg

Основна информация

Дата на добавяне: 17.08.22 Post Updated: 2023-11-13 13:56:55 Спални: 2 Бани: 1
Тип: Статус: Етажи: 2 Площ: 220 m²
Площ на парцела: 1500 m² Година на строеж: 2010

Характеристики

баня
градина
езерце
масивна постройка
тераса

Удобства

дограма
ламперия
ново обзавеждане

Виж на картата / Квартал

Този имот се намира в Полковник Серафимово и се дава/ чрез "IMOTI Direct ES". Има площ _ 220 m². Построен е през _ 2010 година. За повече информация можете да се обърнете към собственика, чрез директно запитване от контактната форма вдясно*по-долу ("Научи повече за този имот").

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.