Продавам къща в с. Полковник Серафимово, обл. Смолянска

100,000.00 lv.
Цената е в евро

Продавам обновена къща в с. Полковник Серафимово. Селото е разположено на 13 км. от Смолян – посока югоизток, по пътя за Рудозем. Известно с историческата местност връх „Средногорец“ – наречен Родопската Шипка, където е издигнат паметник овековечаващ героизма на участващите в Балканската война и  носи името на великия пълководец полк. Владимир Серафимов. През последните години селото  се населява от хора с различни националности: българи, англичани, руснаци, италианци и др.

Къщата се намира в близост до центъра и е лесно достъпна за автомобил. Разполага с 4 броя уютни стаи на два етажа, с тераса и общо 10 легла.

Двора е пригоден кът за прекрасна почивка през всички сезони на годината, с наличие на барбекю, цветна градина и езерце с риба.

Наличие на парцел за земеделски посеви на ниво, по-ниско от цветната градина.

 

За информация: GSM: 0899381605, e-mail: evnista@abv.bg

Основна информация

Дата на добавяне: 17.08.21 Post Updated: 2022-09-27 15:07:36 Спални: 2 Бани: 1
Тип: Статус: Етажи: 2 Площ: 220 m²
Площ на парцела: 1500 m² Година на строеж: 2010

Характеристики

баня
градина
езерце
масивна постройка
тераса

Удобства

дограма
ламперия
ново обзавеждане

Виж на картата / Квартал

Този имот се намира в Полковник Серафимово и се дава/ чрез "IMOTI Direct ES". Има площ _ 220 m². Построен е през _ 2010 година. За повече информация можете да се обърнете към собственика, чрез директно запитване от контактната форма вдясно ("Научи повече за този имот").

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.