Безплатна консултация с кредитен експерт

Безплатни консултации за ипотечни и потребителски кредити

Ние Ви съдействаме от избора до усвояването на Вашия кредит !

                    Закупуването на имот не рядко се осуетява при отказ  финансиращата институция  да отпусне необходимите Ви средства.

За тесните специалисти е известно, че малки на пръв поглед  разлики в условията на кредитиране  биха могли  да бъдат причина да не се сдобиете с така желания имот.

Дори щастлив, че сте одобрен за предпочетения кредит, Вие може да се окажете платец на средства,  с хиляди по-големи от тези, които бихте заплатили, ако Ви помогнем да изберете  по-изгодна за Вас банка.

 

В този смисъл  ние сме първите, които бихме Ви помогнали да спестите излишни нерви, време и пари, за да се сдобиете с така необходимите Ви финанси за избрания вече имот.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА УСЛУГАТА НА КРЕДИТНИЯ ПОСРЕДНИК ?

                  Услугата по банково кредитно посредничество представлява посредническо - консултантска услуга, изцяло в полза на клиента, вж. тук  и  тук.

                  Консултантите са напълно обективни в представянето на офертите от различни банки. В стимулирането им са равнопоставени, независимо за кой финансов продукт консултират клиентите си.

                  Услугата се осъществява посредством прякото ръководство и партньорство на "КРЕДИТЛАНД" ЕООД – София, водеща компания за кредитно консултиране в България.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ УСЛУГАТА НА КРЕДИТНИЯ КОНСУЛТАНТ ?

 

Отговорът е кратък:

 " Защото най-доброто решение за Вашия кредит може да бъде намерено с една консултация от квалифициран и опитен консултант"

 

Той не само Ви показва най-изгодните оферти, но Ви дава реалистичен шанс да бъдете одобрени, като Ви спестява време, неприятности и ненужни грешки, които лесно бихте могли да допуснете в сложния кредитен процес.

  • Банковия посредник разполага с информация за голям брой кредитни продукти на банките-партньори в реално време / около 350 оферти/. Не малка част от тях са промоционални и се променят динамично. Банките своевременно актуализират офертите си в нашата информационна база и по този начин Ви предоставяме най-доброто решение към момента.

Ние разполагаме с голяма мрежа от изградени контакти и при необходимост ги използваме на ниво Централни управления на банките. Клиентите ни се ползват с преференциални условия в банките.

 

Заповядайте при нас и ще получите 3 сравнителни оферти  на най-изгодните предложения, включващи детайлна  финансова обосновка от опитен специалист според Вашите изисквания.

  • Ще изчислим максималния размер на кредита Ви спрямо доходите и имота
  • Ще Ви разкрием важни детайли от договорите за кредит.

 

Така сами ще изберете най-добрата от тях и ще спестите над 10 000 лв. от лихви и такси!

 

  • Ние винаги следим пазарните лихвени нива, за да се възползват от  най-добрите условия при предоговаряне или рефинансиране на съществуващ кредит.

 

  • Ще получите нашето съдействие при подготовката и подаването на документите в избраната от Вас институция.

 

  • Ще Ви съпътстваме до окончателното усвояване на средствата.
АКТИВНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ:

 

  • запознаване с договора за кредит и тълкуване на клаузите му,
  • насрочване и изповядване на сделка пред нотариус,
  • усвояване на кредит.
С КОИ БАНКИ РАБОТИМ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ ?

 

Наши настоящи партньори са:

 

Пощенска банка, УниКредит Булбанк, Алианц Банк България, Банка ДСК, Обединена българска банка, Първа инвестиционна банка, Експресбанк, Райфайзенбанк, Централна Кооперативна Банка, Българо-Американска Кредитна Банка, Търговска Банка Д, Тексим Банк, Мого финанс България, Вива кредит, Овергаз Капитал, Klear Lending  и Кредит Тръст.

Ние се стремим да получим Вашето доверие, а Вие - реална подкрепа при реализиране на Вашите цели, по най-добрия за Вас начин!

Сподели

Коментари

Вашият коментар

Нямате право да копирате съдържание от този сайт.