Безплатна консултация с кредитен експерт

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ОТ ЕКСПЕРТ НА ВОДЕЩ, НЕЗАВИСИМ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ОТ ЕКСПЕРТ НА ВОДЕЩ, НЕЗАВИСИМ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК

НИЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ ОТ ИЗБОРА ДО УСВОЯВАНЕТО НА ВАШИЯ КРЕДИТ!

                    Закупуването на имот не рядко се осуетява при отказ  финансиращата институция  да отпусне необходимите Ви средства.

За тесните специалисти е известно, че малки на пръв поглед  разлики в условията на кредитиране  биха могли  да бъдат причина да не се сдобиете с така желания имот.

Дори щастлив, че сте одобрен за предпочетения кредит, Вие може да се окажете платец на средства,  с хиляди по-големи от тези, които бихте заплатили, ако Ви помогнем да изберете  по-изгодна за Вас банка.

 

В този смисъл  ние сме първите, които бихме Ви помогнали да спестите излишни нерви, време и пари, за да се сдобиете с така необходимите Ви финанси за избрания вече имот.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ОТ ЕКСПЕРТ НА ВОДЕЩ, НЕЗАВИСИМ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА УСЛУГАТА НА КРЕДИТНИЯ ПОСРЕДНИК ?

                  Услугата по банково кредитно посредничество представлява посредническо - консултантска услуга, изцяло в полза на клиента, вж. тук  и  тук.

                  Консултантите са напълно обективни в представянето на офертите от различни банки. В стимулирането им са равнопоставени, независимо за кой финансов продукт консултират клиентите си.

                  Услугата се осъществява посредством прякото ръководство и партньорство на "КРЕДИТЛАНД" ЕООД – София, водеща компания за кредитно консултиране в България.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ УСЛУГАТА НА КРЕДИТНИЯ КОНСУЛТАНТ ?

 

Отговорът е кратък:

 " Защото най-доброто решение за Вашия кредит може да бъде намерено с една консултация от квалифициран и опитен консултант"

 

Той не само Ви показва най-изгодните оферти, но Ви дава реалистичен шанс да бъдете одобрени, като Ви спестява време, неприятности и ненужни грешки, които лесно бихте могли да допуснете в сложния кредитен процес.

 • Банковия посредник разполага с информация за голям брой кредитни продукти на банките-партньори в реално време / около 350 оферти/. Не малка част от тях са промоционални и се променят динамично. Банките своевременно актуализират офертите си в нашата информационна база и по този начин Ви предоставяме най-доброто решение към момента.

Ние разполагаме с голяма мрежа от изградени контакти и при необходимост ги използваме на ниво Централни управления на банките. Клиентите ни се ползват с преференциални условия в банките.

 

Заповядайте при нас и ще получите 3 сравнителни оферти  на най-изгодните предложения, включващи детайлна  финансова обосновка от опитен специалист според Вашите изисквания.

 • Ще изчислим максималния размер на кредита Ви спрямо доходите и имота
 • Ще Ви разкрием важни детайли от договорите за кредит.

 

Така сами ще изберете най-добрата от тях и ще спестите над 10 000 лв. от лихви и такси!

 

 • Ние винаги следим пазарните лихвени нива, за да се възползват от  най-добрите условия при предоговаряне или рефинансиране на съществуващ кредит.

 

 • Ще получите нашето съдействие при подготовката и подаването на документите в избраната от Вас институция.

 

 • Ще Ви съпътстваме до окончателното усвояване на средствата.
АКТИВНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ:

 

 • запознаване с договора за кредит и тълкуване на клаузите му,
 • насрочване и изповядване на сделка пред нотариус,
 • усвояване на кредит.
С КОИ БАНКИ РАБОТИМ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ ?

 

Наши настоящи партньори са:

 

Пощенска банка, УниКредит Булбанк, Алианц Банк България, Банка ДСК, Обединена българска банка, Първа инвестиционна банка, Експресбанк, Райфайзенбанк, Централна Кооперативна Банка, Българо-Американска Кредитна Банка, Търговска Банка Д, Тексим Банк, Мого финанс България, Вива кредит, Овергаз Капитал, Klear Lending  и Кредит Тръст.

Ние се стремим да получим Вашето доверие, а Вие - реална подкрепа при реализиране на Вашите цели, по най-добрия за Вас начин!

Сподели

Коментари

  Вашият коментар

  Нямате право да копирате съдържание от този сайт.